- Autor: Propaleny-Lino
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Masox hovězí (Vitana) | 10 |
| Cibule | 90 |
| Párky libové | 64 |
| Mrkev | 185 |
| Celer bulva | 85 |
| Červená řepa | 207 |
| Zelí bílé hlávkové | 147 |
| Brambory (syrové) | 214 |
| Rajčatové pyré | 115 |
| Česnek | 7 |
| Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
| Zakysaná smetana Pilos (Lidl) | 100 |
Dochucovadla:
nové koření, bobkový list, celý pepř, sůl, česnek sušený
Energetická hodnota celkem: 3298 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 116,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 49,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 660 kJ
Bílkoviny (g): 5.4, Tuky (g): 4.6, Sacharidy (g): 23.2, SAFA (g): 0.6, Cukry (g): 9.8, Vláknina (g): 5.4, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






